Inschrijfformulier
LOOP Leeuwarden 31 oktober 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Nadat LOOP Leeuwarden vorig jaar niet door kon gaan vanwege de Coronapandemie, zetten we dit jaar vol enthousiasme in op een eenmalige najaarseditie op zondag 31 oktober. Naast de reguliere hardloopafstanden, kun je dit jaar meedoen aan drie leuke wandeltochten van 5,5 kilometer, 11 kilometer en 22 kilometer. De 5,5 en 11 kilometer starten nabij station Deinum. Een enkeltje voor het treintraject Leeuwarden->Deinum of Deinum->Leeuwarden is bij het inschrijfgeld inbegrepen. De 22 kilometer start vanaf station Dronrijp. Ook hiervoor geldt dat een enkel treinticket van Leeuwarden->Dronrijp of Dronrijp ->Leeuwarden bij het inschrijfgeld is inbegrepen. Wil je je voor een van de hardloopafstanden inschrijven, dan kan dat via inschrijfformulier hardlopen.

Je kunt je inschrijven tot en met donderdag 28 oktober 2021. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 voor de 5,5 kilometer en € 15 voor de 11 en 22 kilometer.

Korting deelnemers editie 2020
Stond jij ingeschreven voor de editie van 2020? Dan ontvang jij 50% korting voor de editie van 2021. Wij hebben jou per e-mail geïnformeerd met de persoonlijke kortingscode.

Stempelkaart
Als je je uiterlijk 19 september 2021 inschrijft, wordt de stempelkaart opgestuurd naar het adres dat je bij je inschrijving opgeeft. Mocht je een t-shirt hebben besteld, dan wordt deze ook naar dit adres verzonden. Schrijf je je na 19 september 2021 in, dan ontvang je uiterlijk 1 week voorafgaand aan LOOP Leeuwarden meer informatie over het afhalen van je stempelkaart.
Voor scholen/groepen/bedrijven geldt: Wil je alle stempelkaarten op één adres ontvangen, vul dan steeds hetzelfde adres in bij alle inschrijvingen.

Voor buitenlandse deelname en groepsinschrijvingen stuur je vooraf een mail naar inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl. Je krijgt dan informatie toegezonden hoe je via de inschrijfmodule de inschrijving(en) kunt realiseren.

Annuleren
Mocht je onverhoopt je inschrijving willen annuleren of indien de organisatie door overmacht het evenement moet annuleren, dan ontvang je helaas geen geld terug. Als kleine en niet-commerciële stichting en door de financieel onzekere tijd kunnen wij ons geen financiële risico’s veroorloven en kunnen we het reeds betaalde inschrijfgeld niet terugstorten. Wij hopen op je begrip hiervoor.

Vrijwillige bijdrage aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland
LOOP Leeuwarden ondersteunt tijdens deze editie het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dit fonds maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt dit fonds de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen zoals voetbalkleding of dansschoenen. Je kunt tijdens je inschrijving dit goede doel financieel ondersteunen met 3, 5 of 10 euro. Dit kun je op het inschrijfformulier aangeven. De verrekening vindt gelijk plaats met de betaling van het inschrijfgeld.

Covid maatregelen
Wij volgen nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus (COVID-19). Wij werken volgens de landelijke richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Atletiekunie. Om het evenement goed te laten verlopen gaan wij er vanuit dat jullie je ook aan deze richtlijnen zullen houden.

If you don’t have a Dutch bank account or if you are living outside The Netherlands, please contact our office at inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl. You will receive information to register at LOOP Leeuwarden.

Voor informatie kun je contact opnemen met het inschrijfbureau via de mail: inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl.

Tot zondag 31 oktober!


Organisatie LOOP Leeuwarden
inschrijfbureau@loopleeuwarden.frl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl