Inschrijfformulier
Graef Castricum TRAIL en WALK 14 november 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor één van de Trailrun & Walk evenementen van CAIRN Trails and Adventures: de Graef Castricum Trail op 14 november 2021.

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportieve Trailrun, Canitrail en Wandel inspiratie in het gebied van PWN rondom Castricum. Uitstekend gemarkeerde routes (99% onverhard) en allen in 1 unieke ronde af te leggen. Energierijke voedingsposten tijdens en na de race. Uitdagende routes, tijdsregistratie middels Ipico chips en zoals bij alle CAIRN Trails ontvangen alle deelnemers natuurlijk een waardevolle herinnering.

IDEAL:
Door de pandemie maken we gebruik van IDeal betaling welke door Inschrijven.nl wordt toegevoegd aan het inschrijfformulier. Dit om te kunnen garanderen, dat bij afgelasting door Covid-19 maatregelen, jullie het inschrijfgeld retour ontvangen minus 5 euro administratie en aanloopkosten.

MOBIEL telefoonnummer vermelden: voor eigen veiligheid bij deelname aan een van de diverse afstanden verzoeken wij alle deelnemers dringend een mobielnummer kenbaar te maken bij inschrijving. Tijdens de race in geval van calamiteiten kan het noodzaak zijn om snel en adequaat te kunnen handelen.

We nemen je op zondag 14 november 2021 mee over verschillende afstanden (6 km - 11 km – 23 km – 35 km en GPX ULTRA 60 incl. tracking) door het Noordhollands Duinreservaat. Strand, duinen, langs meren en bossen.

NIEUW: de CAIRN WALK afstanden. Voor Hikers. En voor Trailrunners die graag een ruimere limiet ervaren. Incl. tijdsregistratie en wedstrijdherinnering echter zijn er geen prijzen te verdelen.De diversiteit in ondergrond, een flink aantal ‘single tracks’ en verschillende duinen en heuvels maken deze nieuwe Trail zowel uitdagend als mooi. Voor de start informeren wij de deelnemers middels een briefing over de bijzonderheden van het PWN natuurgebied zodat je met een 'totaal' beleving van sport, natuur en omgeving huiswaarts keert.

Programma:

Ultra 60: 7:00 uur

23 km en 35 km WALK: 8:00uur

Kids Trail: 9:30 uur

35km Trail 10:30 uur
23km Trail 10:45 uur
6km Trail 11:15 uur
11km Trail 11:30 uur

23km Cani Trail 13:00 uur
11km Cani Trail 13:30 uur
6km Cani Trail 14:00 uur


Start- en Finish in Castricum NH.

De Graef Castricum Trail is in nauwe samenwerking met de boswachters en terreinbeheer PWN. Jouw inschrijving zorgt voor een financiële bijdrage, welke wij afdragen aan de terreinbeheerder voor het mogelijk maken van dit nieuwe avontuur!


Onderdeel *
Akkoordverklaring + Covid-19 protocol
© 2021 Inschrijven.nl