Inschrijfformulier
Graef Castricum Trail 14 november 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor één van de Trailrun & Walk evenementen van CAIRN Trails and Adventures: de Graef Castricum Trail op 14 november 2021.

Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportieve Trailrun, Canitrail en Wandel inspiratie in het gebied van PWN rondom Castricum. Uitstekend gemarkeerde routes (99% onverhard) en allen in 1 unieke ronde af te leggen. Energierijke voedingsposten tijdens en na de race. Uitdagende routes, tijdsregistratie middels Ipico chips en zoals bij alle CAIRN Trails ontvangen alle deelnemers natuurlijk een waardevolle herinnering.

IDEAL:
Door de pandemie maken we gebruik van IDeal betaling welke door Inschrijven.nl wordt toegevoegd aan het inschrijfformulier. Dit om te kunnen garanderen, dat bij afgelasting door Covid-19 maatregelen, jullie het inschrijfgeld retour ontvangen minus 5 euro administratie en aanloopkosten.

MOBIEL telefoonnummer vermelden: voor eigen veiligheid bij deelname aan een van de diverse afstanden verzoeken wij alle deelnemers dringend een mobielnummer kenbaar te maken bij inschrijving. Tijdens de race in geval van calamiteiten kan het noodzaak zijn om snel en adequaat te kunnen handelen.

We nemen je op zondag 14 november 2021 mee over verschillende afstanden (6 km - 11 km – 23 km – 35 km en GPX ULTRA 60 incl. tracking) door het Noordhollands Duinreservaat. Strand, duinen, langs meren en bossen.

NIEUW: de CAIRN WALK afstanden. Voor Hikers. En voor Trailrunners die graag een ruimere limiet ervaren. Incl. tijdsregistratie en wedstrijdherinnering echter zijn er geen prijzen te verdelen.De diversiteit in ondergrond, een flink aantal ‘single tracks’ en verschillende duinen en heuvels maken deze nieuwe Trail zowel uitdagend als mooi. Voor de start informeren wij de deelnemers middels een briefing over de bijzonderheden van het PWN natuurgebied zodat je met een 'totaal' beleving van sport, natuur en omgeving huiswaarts keert.

Programma zondag :

- Trail afstand GPX ULTRA 60 kilometer, inclusief Track & Trace.
- KIDS TRAIL t/m 6 jaar 600M 7 - 9 jaar 1200M | 10 - 12 jaar 1800M.
- Trail afstanden 6 km | 11 km | 23 km | 35 km | GPS Ultra 60
- Cani Trail afstanden 6 km | 11 km | 23 km.
- WALK 23 km | WALK 35 km

Start- en Finish in Castricum NH.

De Graef Castricum Trail is in nauwe samenwerking met de boswachters en terreinbeheer PWN. Jouw inschrijving zorgt voor een financiële bijdrage, welke wij afdragen aan de terreinbeheerder voor het mogelijk maken van dit nieuwe avontuur!


Onderdeel *
Akkoordverklaring + Covid-19 protocol
© 2021 Inschrijven.nl