Inschrijfformulier
Triathlon Rosmalen 19 juni 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Welkom op 19 juni 2022
Fijn dat je mee wilt doen aan de 3e editie van Triathlon Rosmalen.
Inschrijvingen van de geannuleerde editie uit 2021 zijn automatisch doorgeschoven naar 2022. Er is dus maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor nieuwe aanmelders. Indien de inschrijving 'vol' is worden wachtlijsten geopend. Je kunt je dan dus inschrijven op die wachtlijst. Kosten worden dan nog niet in rekening gebracht. Zodra er annuleringen zijn worden deelnemers op de wachtlijst op volgorde van de registratie door de organisatie benaderd voor afronding van de inschrijving. Vul dus wel alle gegevens in, voor zover van toepassing.
Als je in het bezit bent van een geldige NTB, KNZB, Atletiekunie of KNWU Atletenlicentie, dan kun je zonder meerkosten meedoen aan de triathlon. Vermeld dan bij stap 2 het licentienummer en de naam van je vereniging die je in het scrollmenu kunt vinden. Dat geldt k voor NTB-leden znder vereniging en de leden van KNZB, AU of KNWU.
Als je geen Atletenlicentie hebt, zorgt de organisatie van Triathlon Rosmalen voor afdracht van de kosten van een daglicentie bij de Nederlandse Triathlonbond. De kosten hiervan zijn 8,50 euro en worden automatisch bij je inschrijfgeld opgeteld. Bij de trio-triathlon geldt dat n van de deelnemers in bezit moet zijn van een geldige licentie, dus er wordt maximaal 1 x 8,50 euro in rekening gebracht.
Alle deelnemers ontvangen een gratis functioneel loopshirt. Op het betaaloverzicht bij de trio's staat echter slechts het shirt van de inschrijver vermeld, doch iedereen ontvangt dus een shirt.

Zodra bekend worden de starttijden op onze website www.triathlonrosmalen.nl gepubliceerd.
Bij annulering door de organisatie ivm COVID19 ontvangen deelnemers het inschrijfgeld en eventuele kosten chip Mylaps retour. Voor eventuele teruggave kosten daglicentie: zie de voorwaarden van de NTB.
Je kunt inschrijven tot en met 11 juni 2022.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
NTB-leden: gebruik de 5- (of 6-) cijferige code ipv de cijfer/lettercombinatie
Controleer je inschrijving goed, alvorens af te ronden. Bevestiging van je inschrijving ontvang je op het opgegeven emailadres. Zorg dus dat het adres klopt.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl