Inschrijfformulier
MudRun Oosterzee - EasterSimmer 9 juli 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Op 9 juli vindt tijdens EasterSimmer de 'Mud Run' plaats.

Inschrijven kan in 3 categorieën:

- Mud Run Recreatief - voor deelnemers vanaf 12 jaar (ca 8 km) ŕ € 17,50.
- Ouder Kind Run - voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar die samen met hun ouder de Mud Run Recreatief willen volbrengen (ca 8 km). Let op: t.b.v. het inschrijven is het alleen nodig om de naam en geboortedata van het kind in te geven, ŕ € 27,50 voor 2 personen.
- Minions Run - voor deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar (ca 5 km - met mogelijkheid op een eerder punt te finishen) ŕ € 10,00.

Wanneer je je inschrijft, ga je er mee akkoord dat je deelneemt op eigen risico. Het is verplicht om in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Ben je niet in het bezit van een zwemdiploma, dan mag je alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene en je dient een zwemvest te dragen.

Alle deelnemers krijgen een T-shirt t.b.v. de Run. De maatvoering is afwijkend aan de Nederlandse maten. De shirts zijn over het algemeen aan de voorzijde 6 centimeter korter. Tijdens uw inschrijving dient u de maat te kiezen, u vindt daar dan ook een tabel met de maatvoering die wij adviseren.
Daarnaast is er voor de minions nog een aandenken wanneer zij de run volbrengen.

Voor meer informatie check ook onze website: www.mudrunoosterzee.nl of onze facebookpagina.

U kunt inschrijven tot en met 31 mei 2022.

Het is overigens mogelijk om collectief in te schrijven. Dit werkt als volgt:
Voor de betaalstap zit een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst 'Deelnemer toevoegen'. Na het drukken op deze knop komt de inschrijver weer bij stap 1 van het formulier terecht en kan zo nog meer mensen invoeren. Men kan voor verschillende onderdelen inschrijven.
Na het invoeren van de laatste deelnemer kan men betalen en na een succesvolle betaling worden de inschrijvingen bevestigd. Het is wel van belang een inschrijving van meerdere deelnemers binnen 15 minuten af te ronden.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl