Inschrijfformulier
TCS Amsterdam Marathon + Trainingslopen
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


STICHTING TRAININGSLOPEN organiseert sinds 2006 de Trainingslopen voor de TCS Amsterdam Marathon.

Met dit inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor deelname aan de TCS Amsterdam Marathon of het NK Marathon in combinatie met een of meerdere van deze trainingslopen. Het NK Marathon is alleen toegankelijk voor Atletiekunie-leden met een wedstrijdlicentie. De licentie wordt door de Atletiekunie gecontroleerd.

Voor het startbewijs van de marathon betaalt u het standaardbedrag van 95,00. Voor het pakket dat wij in samenwerking met de organisatie van de TCS Amsterdam Marathon kunnen aanbieden betaalt u totaal 100,00. Dit pakket bestaat uit:

  • Het recht op deelname aan alle 4 trainingslopen die in 2022 door de Stichting Trainingslopen worden georganiseerd.

  • Een badlaken van de Stichting Trainingslopen als herinnering aan uw deelname.

  • Startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon of het NK Marathon, beide inclusief het T-shirt van de TCS Amsterdam Marathon 2022.

Wanneer u kiest voor deelname aan een of meerdere trainingslopen in combinatie met deelname aan de TCS Amsterdam Marathon kunt u tot en met 11 september 2022 gebruik maken van de voorinschrijving. Velden in het inschrijfformulier waarbij een * staat, moeten worden ingevuld.

We bieden ook de mogelijkheden aan om voor de trainingslopen in te schrijven zonder startbewijs voor de TCS Amsterdam Marathon. Dat kan voor elke loop afzonderlijk of voor een zelf te kiezen serie. Zie voor deze mogelijkheden de pagina "Inschrijven" op onze website www.trainingslopen.info.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2022 Inschrijven.nl