Inschrijfformulier
Ameland Adventurerun 17 december 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Inschrijven is mogelijk t/m 12 december 2022

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.De inschrijving is inclusief een bootticket voor personenvervoer*, een Ameland Adventurerun 2022 medaille en een speciale Adventurerun herinnering 2022.

*Buitenlandse deelnemers, deelnemers met een adres op Ameland en deelnemers van de Rabobank Kidsrun ontvangen geen bootticket.

Deelnemers die zich na 20 november inschrijven krijgen hun startbewijs niet meer toegestuurd, maar kunnen dit op vrijdag 16 of zaterdag 17 december afhalen bij het secretariaat in de sporthal te Nes. Zij moeten ook zelf een bootkaartje kopen.

Collectief aanmelden is ook dit jaar mogelijkJe kan via dit inschrijfformulier ook het Ameland Adventurerun shirt 2022 bestellen. Je kan dit aangeven op formulier bij 'stap 3'. Het shirt wordt na 20 november niet meer toegestuurd naar het opgegeven adres, maar moet afgehaald worden in de sporthal op Ameland. De kosten zijn € 19,50 (inclusief verzenden).

Deelnemers van de Rabobank Kidsrun krijgen in samenwerking met de Rabobank Noordoost Friesland/Drachten een shirt bij het afhalen van het startnummer op Ameland.

Deelnemers die zich voor 10 november inschrijven krijgen naamvermelding op hun startnummer.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl