Inschrijfformulier
Wisent Wintertrail 31 december 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 30 december 2022.

De gezelligste trail om het jaar mee af te sluiten!

Wat heeft de Wisentwintertrail wel:
– prachtige parcoursen (!) : bijna 100% onverhard, trappen en ander klimwerk, veel smalle paadjes
– 3 afstanden: ongeveer 8,5 – 16 – 23 km
– iedere afstand bestaat uit één grote ronde, uitstekend bewegwijzerd
– volop kleed- en douchegelegenheid
– volop parkeerruimte
– een lekkere kop soep en oliebollen bij de finish
– een sportkantine om na afloop nog even na te praten

Wat heeft de Wisentwintertrail niet:
– geen verzorging onderweg
– geen uitslag of prijsuitreiking wel tijdwaarneming
– geen herinnering

Starttijden en voor inschrijfkosten
23km 10.00 uur € 10,-
16km 11.00 uur € 9,-
8,5km 11.30 uur € 8,-

Alle afstanden starten bij CSV Apeldoorn, sportpark Orderbos

WisentWinterTrail 8.5km, 16km en 23km de routes worden nog wat aangepast dus de afstand is een benadering 31 december 2022

Route 8,5 kilometer
Het zwaartepunt zit in de eerste drie kilometers: direct na het verlaten van het sportpark wacht een zestal beklimmingen met onder andere de Kleiberg, de Topberg en de trappen richting de scouting. Pas na het oversteken van de Orderbeek is er tijd voor herstel. Hierna via een singletrail, een mooi ruggetje en een venijnig klimmetje opnieuw richting de Orderbeek, welke we nu oversteken via een aantal trappen. Na een lange singletrail volgt ruim 500m erg vals plat. Hier maken we een lusje met een lange afdaling op weg naar het volgende stuk vals plat omhoog. Hier gaan de 2 langer afstanden (Zie route 16km) de andere kant op. De laatste kilometer herbergt nog het nodige vermaak: mountainbike tracks, korte klimmen en mul zand. De finish is trap af.

Route 16 kilometer
Na de eerste zeven kilometer van de korte afstand, maken we een extra lus richting Park Berg en Bos. Ruim twee kilometer louter singletrail (vaak erg nat !) i.v.m. afsluitingen voor het wild zijn we genoodzaakt nog even wat grotere –nog steeds onverharde- paden te volgen. De langste afstand gaat hier naar links, wij gaan rechtdoor na korte tijd voegt de langste afstand weer in om samen een kort stukje singletrack te lopen. Daar splitsen we weer. (Zie route 23km) Na een aantal relatief eenvoudige kilometers (die echter zeker niet vlak zijn), wacht de slotkilometer met het nodige vermaak, mountainbike tracks, korte klimmen en mul zand. De finish is trap af.

Route 23 kilometer
De langste afstand maakt in Park Berg en Bos eerste een korte extra lus, daarna een lange. Deze lus achtereenvolgens een mooie singletrail, drie keer veel vals plat (in de omgeving van De Apenheul), de trappen naar het plateau van de uitkijktoren, een rondje om de bosvijver dan weer een paar verrassende hoogtemeter. Even uitpuffen langs de speelweide en de zwijnen en een mooie track tussen de rododendrons door, daarna sluiten we weer aan bij de midden afstand Na een aantal relatief eenvoudige kilometers (die echter zeker niet vlak zijn), wacht de slotkilometer met het nodige vermaak, mountainbike tracks, korte klimmen en mul zand. De finish is trap af.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2022 Inschrijven.nl