Inschrijfformulier
Brabantse Wal Marathon 4 juni 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt nu inschrijven tot en met 3 juni 2023. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ook dit jaar zullen start en finish plaats vinden op de atletiekbaan van AV SPADO op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. De parkoersen van alle afstanden zijn nagenoeg gelijk aan de editie's van afgelopen jaren maar er kunnen kleine wijzigingen voorkomen omdat er in het bos ook veranderingen zijn geweest.

Dit jaar dient u bij inschrijving direct het inschrijfgeld te voldoen via iDEAL voor Nederlandse deelnemers of via Bancontact voor deelnemers uit BelgiŽ.
SPADO-leden die deelnemen aan de kidsrun krijgen deze betaalschermen niet te zien, zij kunnen inschrijven zonder een betaling te verrichten. Voor hun is de deelname gratis.
SPADO-leden betalen tot 15 mei 2023 slechts 50% van het inschrijfgeld. SPADO-leden betalen na deze datum het volledige inschrijfgeld.

Mocht door maatregelen de wedstrijd geen doorgang mogen vinden dan betalen wij het inschrijfgeld terug minus 1 euro voor administratiekosten.

U heeft derhalve verderop in dit formulier uw Bankpas nodig om de betaling te kunnen uitvoeren.

Dit jaar zullen wij bij de tijdsregistratie alleen de brutotijden vermelden. Wij hebben ervaren dat degenen die graag hun netto tijden willen
weten dan ook precies willen weten welke afstand ze hebben gelopen en daar hun eigen sporthorloges en/of telefoons voor gebruiken.
Daar wij een natuurmarathon zijn, geven wij een garantie op de minimum afstand maar kan bij iedereen de afstand anders zijn.

Wij hanteren een minimumleeftijd voor de marathon van 18 jaar. Voor de overige afstanden hanteren wij adviesleeftijden van 16 jaar voor de halve marathon, 12 jaar voor de 10 kilometer en 8 jaar voor de 5 kilometer. De kidsrun staat open voor iedereen.

Wij bevelen van harte ons goede doel aan en hopen dat u een bijdrage wil doneren. Evenals de voorafgaande jaren steunen wij met onze loop Fight Cancer. Meer informatie op de website: www.fightcancer.nl of www.debrabantsewalmarathon.nl.

Ook dit jaar is het mogelijk om de halve marathon te wandelen, wij hanteren daar wederom een limiet op het aantal deelnemers van 100.

Het startnummer kan worden opgehaald op de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat en zeer waarschijnlijk ook de dag er voor.

Op de zondag kunt u uw startnummer ophalen op de onderstaande tijden:
Marathon vanaf 08.30 uur
Halve marathon wandelen vanaf 08.30 uur
Halve marathon vanaf 09.15 uur
Kidsrun vanaf 10 uur
10 km en 5 km vanaf 10.30 uur
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl