Inschrijfformulier
de Halve Marathon van Roosendaal 25 juni 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord - svp goed doorlezen ivm vele keuzes


Welkom individuele hardlopers, wandelaars en nordiccers,

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor deelnemers met een Nederlands of Belgisch bankrekeningnummer en/of creditcard. Heb je deze niet, schrijf dan in bij het wedstrijdsecretariaat op 24 of 25 juni 2023.

Je gaat direct betalen met iDeal, Bancontact of een creditcard.
Leg jouw kaart of app dus vast klaar.

Richtlijnen online inschrijving:
- Je kunt online inschrijven tot en met 23 juni 2023.
- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
- Je kunt jezelf slechts eenmalig aanmelden per onderdeel.
- Alleen wedstrijdatleten met licentie vullen vereniging en licentie in

- Foutje gemaakt bij het invullen van jouw gegevens? Geen probleem! Stuur een e-mail naar het secretariaat, dan lossen wij het op. Doe dit via de website. Voor meer informatie: Annuleren of wijzigen

- Je kunt jouw inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op Controle Inschrijven.nl

- Bij inschrijving na 30 mei 2023 krijg je een startnummer zonder voornaam. Deelnemers die na 30 mei 2023 inschrijven moeten het startnummer ook zelf afhalen bij het wedstrijdsecretariaat op 24 en/of 25 juni 2023. Bij de wandeltochten zijn er géén startnummers.

Ook dit jaar ondersteunt de Halve Marathon van Roosendaal een Goed Doel .
Het is deze keer Stichting Leergeld Roosendaal die zich ten doel stelt kinderen te helpen die essentiële schoolspullen niet kunnen kopen (LeergeldRoosendaal). Via het inschrijfformulier is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen.

Let op:

Door in te schrijven als deelnemer aan de Halve Marathon van Roosendaal verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement. Deze staan vermeld op de website van de Halve Marathon van Roosendaal. Lees de Voorwaarden. Bij 15 jaar of jonger moet er toestemming verleend zijn door ouders/voogd om in te schrijven.

De inschrijvingen van leerlingen van KPO scholen en OBO scholen en Kroevendonk in Roosendaal die willen deelnemen aan de Kidsrun Roosendaal, worden geregeld via de scholen. Dus in dat geval niet inschrijven via dit formulier. Leerlingen van andere basisscholen kunnen dit formulier uiteraard wel gebruiken. Informeer voor de zekerheid eerst op school of er daar ingeschreven kan worden.

Voor het wandelen/nordiccen met een groep/instelling/bedrijf schrijft alleen de leider 1x in bij het onderdeel Wandel/Nordic Groep 7km-10km-25km.

Deelnemers aan de Bedrijvenloop schrijven in via de contactpersoon van hun bedrijf of organisatie.

Speciaal voor THOR-leden: Alle THOR-leden recreatie-wandel-nordic vullen in -> Vereniging = THOR en nummer = 99999

Kies hieronder het onderdeel waarvoor je wilt inschrijven.
Onderdeel - afstand
Onderdeel *
Akkoordverklaring Algemene Voorwaarden
© 2023 Inschrijven.nl