Inschrijfformulier
Omloop van Empel 25 juni 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 25 juni 2023.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Op zondag 25 juni 2023 zal de zevende editie plaatsvinden van de Omloop van Empel. We hopen dat ook dit jaar weer een sportieve, energieke, maar vooral gezellige dag gaat worden! En groot nieuws! Ben je niet zo'n hardloper, maar wel een wandelaar? Dit jaar is het ook mogelijk om als wandelaar mee te doen! We maken een mooie route van 7,5 km en 12 km in de omgeving van Empel.

Het definitieve programma zal tijdig op onze website gepubliceerd worden. Hier kan je t.z.t. ook de routes en meer informatie over de dag zelf vinden (www.omloopvanempel.nl)

De startnummers voor de Omloop kun je zaterdag 24 juni ophalen of net voor het startmoment op zondag 25 juni.
Heb je verder nog vragen, dan kun ons bereiken via het e-mailadres inschrijving@omloopvanempel.nl.

Tot slot nog het volgende. Geen evenement kan zonder de broodnodige vrijwilligers. Ken je iemand die niet mee kan of wil rennen/wandelen, maar het wel leuk vindt om deze dag actief betrokken te zijn bij de Omloop? Wij zijn heel blij met al deze hulp! Denk hierbij aan het aanreiken van water en natte sponzen en andere hand-en spandiensten, zoals de opbouw van het terrein voor buurthuis D'n As. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via het e-mailadres info@omloopvanempel.nl. Zij krijgen op 25 juni naast een leuke taak tevens een mooi vrijwilligers T-shirt en wij zorgen uiteraard voor de lunch.

Houd in ieder geval onze Facebookpagina en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!
Tot de 25ste!

Met sportieve groet,
de organisatie van de Omloop van Empel
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl