Inschrijfformulier
Engelenrun 2 juli 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 25 juni 2023 23:59 uur .

WELKOM BIJ DE ENGELENRUN!
Als je je hebt ingeschreven voor 25 juni 2023 krijg je een startnummer op naam en natuurlijk is er ook dit jaar weer tijdsregistratie, muziek en voldoende waterposten onderweg. Daarnaast ontvang je een flesje sportdrank en fruit bij de finish. Voor de deelnemende jeugd is er een gezonde snack en een drankje bij de finish.
Ook dit jaar ontvang je bij je startbewijs een consumptiebon om na afloop, onder het genot van een drankje, nog even na te genieten van je prestatie.
De deelnemers aan de Young Talent Run ontvangen bij het tonen van hun startbewijs een ijsje om na al het rennen even lekker af te koelen.

Onze stersponsor EJP Financial Astronauts maakt het mogelijk dat dit jaar wederom de deelnemers aan de Young Talent Run gratis kunnen meedoen. Let op! De Young Talent Run is ieder jaar vol. Schrijf je kind dus tijdig in zodat je zeker bent van deelname aan de Young Talent Run. Als je kind alsnog niet mee kan doen dan vragen we je dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Onze start-finish locatie op het Engelerpark is voorzien van kleedruimtes met douches. Er is geen bewaakte garderobe aanwezig

Algemene voorwaarden
Door het verzenden van het inschrijfformulier verklaart u kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden zoals vermeld op www.engelenrun.nl en op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid deel te nemen aan de Engelenrun.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl