Inschrijfformulier
Donge Swim Geertruidenberg 2 juli 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Leuk dat je op 2 juli 2023 mee wilt doen met de eerste editie van de Donge Swim Geertruidenberg!
Meer informatie vind je op https://www.ingeertruidenberg.nl/donge-swim-geertruidenberg

Je kunt via dit inschrijfformulier kiezen voor afstanden van 500, 1.000 of 2.000 meter. De minimumleeftijd voor deelname is 8 jaar. Voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar is de maximale afstand 500 meter, en is begeleiding door een volwassen zwemmer verplicht.

Het inschrijfbedrag is inclusief een medaille, badmuts en een verfrissing na de finish.

We gaan in samenwerking met een cateraar na afloop een 'deelnemersbuffet' aanbieden, de kosten hiervan zijn 17,50 euro. We weten op dit moment nog niet of dat een pastamaaltijd, een barbecue of wat ander lekkers wordt. Je kunt je bij inschrijving hiervoor aanmelden. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen e.d.

Je kunt je bij inschrijving ook aanmelden voor een open water clinic in de Zandput/Nionplas op dinsdagavond 20 juni . We vragen hier voor een symbolische bijdrage van één euro zodat aanmelding niet helemaal vrijblijvend is.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging, met daarin onder meer aanbiedingen om in het voorjaar te trainen.

Je kunt meerdere personen tegelijk inschrijven. Het is echter geen winkelwagen functie, je inschrijving wordt niet opgeslagen om later af te ronden.

Door in te schrijven verklaar je voldoende gezond te zijn om mee te doen, en ga je akkoord met het deelnamereglement. Zie onder voor de link naar dit reglement..

Op verzoek is er een mogelijkheid gemaakt om in te schrijven als 'koud water zwemmer'. Als koud water zwemmer krijg je toestemming om - als de organisatie vanwege de watertemperatuur een wetsuit voorschrijft - toch te starten zonder wetsuit. Je zult een e-mail ontvangen met aanvullende 'spelregels'.

Je kunt voorinschrijven tot en met 25 juni 2023.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl