Inschrijfformulier
54e Wilhelm makelaars Horaloop 25 november 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Inschrijven kan tot en met vrijdag 24 november 2023 19:59 uur.

LET OP: OP DE WEDSTRIJDDAG IS ER GEEN INSCHRIJVING MEER MOGELIJK.

Het is mogelijk meerdere deelnemers in één keer in te schrijven en dan voor alle deelnemers in één keer betalen. Een groepsinschrijving moet binnen 15 minuten worden afgerond, anders breekt het inschrijfsysteem dit af.

De inschrijving sluit als het maximale aantal deelnemers van 1000 is bereikt.

Het startnummer met geïntegreerde chip worden vrijdag 17 november per PostNL verstuurd. Bezorgdag is dan dinsdag 21 of woensdag 22 november.

Bij buitenlandse inschrijvingen worden het startnummer niet per post verstuurd, deze kunnen op de wedstrijddag worden opgehaald op het wedstrijdsecretariaat.

COVID-19:

Ondanks dat de vooruitzichten met betrekking tot COVID-19 nog steeds gunstig zijn, kan dat natuurlijk in de komende periode wijzigen. Uiteraard leven we de maatregelen na die op de dag van de loop gelden. Mocht het evenement onverhoopt afgelast moeten worden, dan blijft je inschrijving geldig voor een volgende loop van AV Climax. Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald.

Bij het inschrijven via deze website, zit voor de betaalstap een extra knop met de tekst 'Deelnemer toevoegen'. Je kunt dus meerdere personen inschrijven en in één keer betalen. De transactie moet dan wel binnen 15 minuten zijn afgerond. Betaling kan alleen met iDEAL

Na de inschrijving ontvang je ter bevestiging een mail (na enkele minuten). Die komt wel eens in de spambox terecht.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2023 Inschrijven.nl