Inschrijfformulier
Midnightwalk Franeker 9 december 2023
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
De Stichting Midnightwalk Franeker organiseert in samenwerking met de Rotary Club Franeker op 9 december 2023 de tweede editie van de Midnightwalk Franeker

Een avondwandeling van 7 kilometer door en langs bijzondere plekken in de stad, bijzondere gebouwen, bedrijven c.q. instellingen. Wij willen de deelnemers kennis laten maken met plekken die zij nog niet kennen of die plekken vanuit een geheel ander perspectief laten ervaren. Verdeeld over de route willen wij de deelnemers verrassen met kunst en cultuur in verschillende vormen. Hierbij denken wij aan optredens van een orkest, band, zanger(es), koor of dansers maar ook zeker aan theater en kunstvoorstellingen. Het karakter van de Midnightwalk is saamhorigheid, het (her)ontdekken van je eigen stad en het meemaken van verschillende culturele ervaringen. De wandeling start 19.30 vanaf de Breedeplaats eindigt rond 23:00 uur op de Breedeplaats alwaar we tot 00:00 kunnen genieten van muziek in een tent.

Naast het inzamelen van goederen voor de voedselbank De Helpende Hand wordt de netto-opbrengst van de Midnightwalk Franeker verdeeld onder de volgende twee goede doelen: Sterke Yerke – Een reis tegen de plastic soup en
Stichting Present Noord-West Friesland.


De wandeling is onderdeel van het programma van Kryst in Frjentsjer.

Meer informatie vindt u op onze website.

Via deze website kunt u zich inschrijven voor € 12,50 (inclusief administratiekosten) per ticket. Er zijn 5 starttijden waarop u zich kunt inschrijven. Elke starttijd heeft een maximum aantal deelnemers.

LET OP! De groepen 1.2 en 3 (19:30, 19:45 en 20:00) zijn vol!

Groepsinschrijving:
Nadat u de eerste persoon heeft ingeschreven ziet u voor de betaalstap een knop met de tekst 'Deelnemer toevoegen'. Na het drukken op deze knop komt u weer bij stap 1 van het formulier terecht en kunt u zo nog meer mensen van uw groep invoeren.

Rolstoeltoegankelijkheid:
De route is deels NIET toegankelijk voor rolstoelen. Op die plekken zult u een alternatieve route moeten volgen. Wij denken echter dat u dan nog steeds kunt genieten van de route.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl