Inschrijfformulier
BestLiving Jutbergtrail 24 februari 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 22 februari 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens van deelnemers worden opgenomen in een adressenbestand. Indien je hiertegen bezwaar hebt, verzoeken we je dit schriftelijk kenbaar te maken bij de organisatie voor 24 februari 2024.
We gebruiken je gegevens uitsluitend om je te informeren over ons evenement. Je naam en de gelopen tijd worden geplaatst op uitslagen.nl.
Door deelname verklaar ik: "Ik doe mee op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van kleding, voor ongevallen en/of schade aan eigendommen.
De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst wordt, restitutie van inschrijfgelden zal dan niet plaatsvinden.

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn beeltenis in druk, foto, film of video e.d. voor promotionele doeleinden van de BestLiving Jutbergtrail zonder daarvoor een vergoeding te claimen".

Let op: wil je meedoen met de 22,5 of de 30 km, dan loop je dit jaar 2 rondes.
De 22,5 km bestaat uit een ronde van 15 km en een ronde van 7,5 km.
Bij de 30 km loop je 2 rondes van 15 km.

Belangrijk voor jongeren: ben je 16 jaar of jonger en wil je graag meedoen met de 7,5 km? Schrijf je dan in bij de na-inschrijving bij AV Gelre op 24 februari. Dan geldt voor jou een jeugdtarief. Je betaalt 7,50 euro en krijgt direct je startnummer en chip, je bent klaar om te starten!
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2023 Inschrijven.nl