Inschrijfformulier
Slachtemarathon (hardlopen) 15 juni 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Start je inschrijving voor de hele of halve hardloopmarathon op 15 juni 2024!
Je staat op het punt om de uitdaging aan te gaan en één van 15.000 deelnemers te worden aan de Slachtemarathon 2024. Fantastisch dat je erbij bent!

Voordat je je inschrijft, willen we belangrijke informatie met je delen. Hiermee helpen wij je op weg met het maken van bepaalde keuzes en zorg je ervoor dat je alle gegevens bij de hand hebt voordat je het inschrijfproces start. Hiermee kun je het inschrijfproces snel en soepel doorlopen.

Inschrijfgeld hele marathon
Voor de hele marathon betaal je in de maand januari
€ 47,50 (vroegboekkorting). Inschrijvers van de hele marathon betalen in de maanden februari, maart en april € 55,00.

Inschrijfgeld halve marathon
Voor de halve marathon betaal je in de maand januari € 37,50 (vroegboekkorting). Inschrijvers van de halve marathon betalen in de maanden februari, maart en april € 45,00.

Tips voor je inschrijfproces
Bij inschrijven wordt om de volgende gegevens gevraagd: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres. In het inschrijfproces heb je 15 minuten de tijd om je inschrijving compleet te maken.
Tijdens het bestellen kun je je atletiekvereniging nummer of loopgroep nummer invullen, als deze aangesloten is bij de atletiekunie. Met je geboortedatum word je in de juiste categorie lopers ingedeeld. Dit is vooral van belang voor lopers met een wedstrijdlicentie.

Betaling
De betaling gaat via iDEAL. Hiermee kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieren omgeving van je eigen bank.

Wat krijg je voor een inschrijving?
Een startnummer met je naam en chip voor tijdsregistratie.
Vervoer naar de start en van de finish weer terug of gratis parkeren als deelnemer.
Een bijzonder en uitdagend parcours door het prachtige Friese landschap.
Een programma van kunst, cultuur en muziek onderweg aangepast aan de aard van de hardloopwedstrijd.
Verzorging onderweg en na de feestelijk ontvangst in finishdorp Raerd.
Na afloop van de tocht een unieke herinnering aan je deelname met het Slachtemarathon blokje.

Bestel ook het unieke Slachte shirt!
Ook deze editie hebben we weer een uniek Slachte shirt, singlet en cap! Je kunt deze tijdens het bestelproces van je kaarten tegen een meerprijs kopen.

Vervoer Slachtemarathon 2024
Het vervoer verschilt voor deelnemers aan de hele en halve marathon. Lees de opties goed door!

Keuzemogelijkheden 42 km:
Voor alle hardlopers van de hele marathon geldt dat je met een speciale Slachte-bus naar de startlocatie wordt gebracht. Je startkaart is inclusief dit busvervoer, hier betaal je dus niet extra voor. De wegen in de omgeving van de start bij Oosterbierum zijn afgezet voor alle verkeer, ook fietsen!
Op je startkaart wordt aangegeven hoe laat én waar jouw bus vertrekt. Bij het instappen in de bus word je gecontroleerd. Instappen op een ander tijdstip of andere locatie is echt niet mogelijk. Bedenk daarom vooraf goed wat voor jou de handigste en beste manier is om bij de start te komen. Je hebt 3 opties:

1. Je parkeert de auto bij finishplek Raerd (of wordt daar gebracht) en stapt daar op de Slachtemarathon-bus die je naar de start aan de zeedijk brengt. Kosten voor het parkeren in Raerd zijn voor deelnemers bij de startkaart inbegrepen.

2. Je stapt op de Slachtemarathon-bus die vanuit Leeuwarden vertrekt (loopafstand van het NS-station). Deze optie is met name geschikt voor mensen die met het openbaar vervoer reizen of in de omgeving van Leeuwarden wonen/logeren. In Leeuwarden is voldoende parkeergelegenheid achter het station (betaald).

3. Je laat je brengen naar Pietersbierum/Sexbierum en stapt daar op de bus naar de start. In Pietersbierum/Sexbierum is geen mogelijkheid de auto te parkeren. Je kunt hier alleen worden afgezet (tút en derút). Let op: vanuit Raerd (finish) gaan er in de middag en avond alleen bussen retour naar Leeuwarden, niet naar Pietersbierum/Sexbierum.

Keuzemogelijkheden 21 km:
Voor de halve marathon vlak boven Wommels kom je met eigen vervoer naar de startlocatie. Er zijn 2 opties.

1. Je laat je afzetten bij de bushalte van Wommels en loopt vanaf daar naar de startlocatie (tút en derút). Dit is een afstand van zo’n 300 meter. Deze optie heeft de voorkeur!

2. Je komt met eigen vervoer en parkeert je auto vlakbij de startlocatie boven Wommels. Als je voor deze laatste optie kiest, probeer dan te carpoolen met meerdere deelnemers in een auto.

Na de finish in Raerd kun je je hier laten ophalen of gebruik maken van het georganiseerde busvervoer terug naar het parkeerterrein, omgeving Wommels.

We wensen je veel succes met het inschrijfproces! Heb je toch nog vragen? Kijk dan op onze webpagina Veelgestelde vragen voor wandelaars . Om geen belangrijke informatie te missen, adviseren wij je om je te abonneren op onze nieuwsbrief.

Tot ziens op 15 juni 2024,
Stifting Slachtemarathon

Hoofdsponsor van de Slachtemarathon


*: verplicht invulveld.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2024 Inschrijven.nl