Inschrijfformulier
International Triathlon Holten 29 juni 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
38e Triathlon Holten op zaterdag 29 juni 2024
Met dit formulier schrijf je je in voor een van de volgende afstanden:

Achtste Triathlon €36,00 VOL
500 m zwemmen in zwembad; 20 km fietsen; 5 km lopen
Olympische Afstand €48,00 VOL
1500 m zwemmen in open water; 40 km fietsen; 10 km lopen

Kostenloos inschrijven voor de wachtlijst is mogelijk. De wachtlijst is al erg groot; de kans om nog een startplek aangeboden te krijgen is zeer klein. Deelnemers met een gereserveerde plek, dienen zich hier wel aan te melden. De organisatie neemt dan contact op.

Bijkomende kosten
- eenmalig te gebruiken tijdregistratie-chip: €4,50.
- daglicentie NTB €10,50 voor 1/8e triathlon
- daglicentie NTB €13,00 voor standaard afstand/ OD
- vanaf dit jaar betalen deelnemers tot 23 jaar €5,00 voor een daglicentie ongeacht de afstand.
Leden met een wedstrijdlicentie (inclusief leden van de KNZB, de KNWU of de AU) schaffen geen daglicentie aan onder de voorwaarde dat lidmaatschap- of wedstrijdlicentie bij inschrijving opgegeven wordt.

Plaatsing geschied op volgorde van inschrijving. Als inschrijven mogelijk is, ben je geplaatst. Als het vol is, wordt overgegaan op een wachtlijst. Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de wachtlijst zullen dan - op volgorde van opgave- doorschuiven naar de startlijst, welke definitief wordt na betaling van het inschrijfgeld.

Tot donderdag 6 juni 2024 kunnen wijzigingen in de gegevens doorgevoerd worden en aanspraak gemaakt worden op gereserveerde plaatsen/ specifieke startgroepen, daarna worden startnummers toegekend en zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

De minimum leeftijd voor achtste Triathlon is 16 jaar. Conform NTB reglementen gaat het daarbij om de leeftijd op 31 december 2024. Met andere woorden: opgeven kan voor deelnemers geboren in 2008 of eerder.
De minimum leeftijd voor deelname aan de Olympische Afstand is 18 jaar, ofwel voor deelnemers met geboortejaar 2006 of eerder.


Met vriendelijke groet,

Organisatie Triathlon Holten

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl