Inschrijfformulier
Triatlon Abbekerk 1 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Inschrijfperiode,
Vanaf 1 april rond 18.00 uur is de inschrijving geopend. De inschrijving sluit uiterlijk 11 augustus of wanneer de deelnemerslimiet is bereikt. Als de deelnemerslimiet voor een categorie is bereikt kunt u zich tot de genoemde datum alleen nog aanmelden voor de wachtlijst.

Onze ervaring is dat door afmeldingen een groot deel van de deelnemers op de wachtlijst alsnog een startplaats krijgt toegewezen. Inschrijven voor de wachtlijst is dus zinvol! Doorschuiven gaat op volgorde van inschrijving, per afstand (1/4, 1/8 of Sprint), waarbij geen onderscheid gemaakt wordt tussen individueel of duo/trio. Wanneer een plaats vrijkomt krijg je bericht en na betaling een startplaats.

Paratriatleten
Paratriatleten kunnen bij ons inschrijven voor een achtste triatlon. Hiervoor is een gelimiteerd aantal startplaatsen gereserveerd. Geef bij inschrijven via 'opmerkingen' aan welke specifieke handicap je hebt en eventuele aandachtspunten voor de organisatie. Wij nemen contact op voor nadere afstemming. Paratriatleten nemen voor hulp en ondersteuning een buddy mee. 

Opbouw leeftijden en inschrijfgeld
Kwart, deelname vanaf 18 jaar, € 30,00 / € 36,00 (individueel / team)
Achtste, deelname vanaf 14 jaar, € 30,00 / € 36,00 (individueel / team)
Sprint, deelname vanaf 8 jaar (team), 10 jaar (individueel), t/m 14 jaar: Gratis

Tijdwaarneming is weer door Mylaps. ALLE deelnemers ontvangen een chip door de organisatie. Gebruik van een persoonlijke Chip is niet mogelijk.

Afmelding
Wil je de inschrijving annuleren dan is dat altijd mogelijk. Daarmee bied je een sporter van de wachtlijst de kans te starten! Annuleer je voor augustus dan ontvang je je inschrijfgeld minus € 5,00 administratiekosten retour. Vanaf 1 augustus vindt geen terugbetaling van het inschrijfgeld meer plaats. Sta je op de wachtlijst en zie je toch af van (mogelijke) deelname, geef dit dan ook tijdig door.

Voorwaarden en reglementen
Triatlon Abbekerk hanteert regels en richtlijnen die overeenkomen met die van de Nederlandse Triatlon Bond. Iedere deelnemer is verplicht zich te houden aan de reglementen en de instructies die door de organisatie van Triatlon Abbekerk worden gegeven.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl