Inschrijfformulier
Tri-Ambla 7 en 8 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom, wat leuk dat je je mogelijk gaat inschrijven voor de Tri-Ambla op Ameland.

Wij, 4Ameland, zijn trots dit te mogen organiseren voor jou!Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportief weekend zwemmen, hardlopen en fietsen op Wadden diamant Ameland, een gezellig weekend met Familie of vrienden en afstanden voor jong en oud!
Een uitstekend gemarkeerde route met energierijke voedingsposten tijdens en na de race, uitdagend parcours, tijdsregistratie, professionele fotografie en aan de finish worden deelnemers beloond met een waardevolle herinnering.


PROGRAMMA Zaterdag 7 september:

11:45 Start Tri-Ambla M Mannen
11:50 Start Tri-Ambla M Vrouwen

13:15 Start Tri-Ambla L Heren
13:20 Start Tri-Ambla L Dames

(ca.) 16:45 Prijsuitreiking Tri-Ambla

INSCHRIJVING BETREFT STARTBEWIJS EXLUSIEF BOOTKAARTJE.
Je dient zelf je overtocht te boeken op een door jou vastgesteld tijdstip en datum! Zo ben je verzekerd van een plek aan boord, en door online reserveren vermijd je wachtrijen, zo geeft WPD aan. Wij vinden het jammer dit te moeten mededelen en betreuren dat wij niet meer de service van een all-in ticket kunnen leveren.

Reserveren gaat via: https://www.wpd.nl/ameland/veerdienst/
Voor vragen verwijzen zij naar: https://www.wpd.nl/veelgestelde-vragen/tickets-en-reserveringen#reserveren


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Deelname is geheel op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Met de inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze zijn te lezen op de site www.tri-ambla.nl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl