Inschrijfformulier
Bridge2bridge 15 september 2024
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord

'Lopen is vrijheid'
 
In het kader van 80 Jaar Vrijheid organiseren Stichting Erfgoedplatform gemeente Heumen, Raamvallei Duomarathon en Stichting Nederasselt Gezond op 15 september 2024 een halve Marathon. In het herdenkingsprogramma 80 jaar vrijheid wordt teruggeblikt op militaire operaties van 80 jaar geleden maar ook op actuele thema’s gerelateerd aan oorlog en vrede. Deze halve marathon gaat deel uitmaken van dit herdenkingsprogramma. De beide bruggen binnen de gemeente Heumen over de Maas en het Maas-Waalkanaal waren in 1940-1944 van groot militair belang; de brug is ook een mooie metafoor voor verbinding. Het gezamenlijk optrekken van twee gemeentes/provincies past hier prima in.

De naam van deze halve Marathon is ‘Bridge2Bridge’ run aangezien we via twee bruggen de Maas oversteken, te weten de Brug van Grave en de Brug van Heumen. De helft van deze halve Marathon lopen we aan de Maas oeverkant van de gemeente Heumen en de andere helft lopen we aan de Maas oeverkant van de gemeente Land van Cuijk. Het gaat vooral om het sportief bezig zijn en meedoen, niet om de snelste tijd weg te zetten. Ons doel is om mensen in het kader van 80 Jaar Bevrijding te inspireren, te laten genieten van de vrijheid door bijvoorbeeld te sporten en zo te verbinden met andere lopers. De Bridge2Bridge Run organiseren we in nauwe samenwerking met de gemeente Land van Cuijk en de gemeente Heumen.

De start en finish is voor het Dorpshuis van Nederasselt, Kerklaantje 17, 6612 BB in Nederasselt. Er zijn onderweg meerdere drankposten ingericht. Zin in een leuke, gezellige, gezonde en sportieve bezigheid in de natuur? Schrijf je dan snel in. We maken gebruik van een professioneel tijdregistratie systeem, met behulp van tags in de startnummers. Iedere deelnemer ontvangt een unieke herinneringsmedaille!

Er staat 1 afstand op het programma:
10:00 - 21.1 kilometer, kosten 15 euro

Voorinschrijven kan tot en met 10 september 2024.
Op de dag zelf inschrijven kan tot 15 minuten voor de aanvang. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

www.nederasseltgezond.nl

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2024 Inschrijven.nl